westerngalla2018

Westerngalla 2018

Westerngalla 2018 er over for i år og vi i NRHA Norway vil gjerne takke alle dere som var med og bidro til å gjøre arrangement til en suksess. Selv om vi kunne ønske oss at flere i western Norge kunne være med oss å feire på en sånn dag, ble Westerngalla vellykket og vi som var med hadde det kjempekoselig og veldig festlig.

 

Vi hadde Årsmøte kl 15:00 på lørdag med stor deltakelse og engasjerte medlemmer.Mange bra forslag ble lansert og diskutert i det vie og det breie og nytt styre ble valgt bla. ble ny president valgt og Wenche Westreng tar over etter Roland Svensson.  Vi takker Roland for sitt arbeide i NRHA Norway i de siste 2 årene.

 

Du kan lese alt fra Årsmøtet 

 

Vi i NRHA Norway håper at Westerngalla skal bli en årlig tradisjon i Westermiljø i Norge og håper på at mange flere blir med i 2019. Vi tar gjerne imot forslag på hvordan dere westernfolk vil at Westerngalla skal være, tid, sted, prisnivå osv.

Send epost til post@nrha.noPå gjensyn til neste år!

NRHA Norway

NRHA European Affiliate

 

Vi er den norske underavdeling av NRHA USA.

Våre primare mål er å promotere reiningsporten og reininghesten i Norge. NRHA Norway arrangerer flere NRHA  godkjente stevner hvert år.

Kontakt oss

 

E-post: post@nrha.no

Telefon: (+47) 47 86 99 44

Bygdavegen  177 - 5499 Åkra - Norway

© Copyright. All Rights Reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godta