Westerngalla 2019

Westerngalla 2019 Avlyst!

Westerngalla 2019 er AVLYST!!


Pga for få påmeldte har NRHA Norways styre tatt den tunge beslutning om å avlyse Westerngalla 2019. NRHA Norway har 66 betalende medlemmer i 2018 og kun 8 av de 66 har meldt seg innom fristen gikk ut i dag. Westerngalla er for alle westernfolk i Norge og ikke bare for medlemmer i NRHA Norway, men heller ikke noen andre har vist sin interesser. Westerngalla har vært annonser siden september så tid til å planlegge hver enkels deltakelse har vær tilstrekkelig.


Er det virkelig så liten interesse for å feire seg selv og vår sport? NRHA Norway må ta konsekvensen av det våre medlemmer prøver å fortelle oss, og derfor har styre valgt å avlyse Westerngalla i år. Vi kommer sterkere tilbake senere med en eller annen form for arrangement for våre medlemmer hvor vi håper at flest mulig vil ta del i. Vi er åpen for forslag fra alle dere der ute, så send gjerne en mail til; post@nrha.no  om hva slags arrangement dere kunne tenke dere å være med (sted, pris, dato, osv).


Year End Awards, The Body Shop Cup og Special Awards vil ble utdelt under Snowslide 2019 og er ikke vinnerne til stedet da, vil bli sendt i posten.


Ny  dato og sted for Årsmøte vil bli offentligjør senere og epost med innkallingen vil bli sendt til alle medlemmer.NRHA Norway

NRHA European Affiliate

 

Vi er den norske underavdeling av NRHA USA.

Våre primare mål er å promotere reiningsporten og reininghesten i Norge. NRHA Norway arrangerer flere NRHA  godkjente stevner hvert år.

Kontakt oss

 

E-post: post@nrha.no

Telefon: (+47) 47 86 99 44

Bygdavegen  177 - 5499 Åkra - Norway

© Copyright. All Rights Reserved.