September Rundown

NRHA Norway medlemmer rocker opp SRHA September Rundown.

NRHA Scandinavian Futurity Reserve Open Champion heter PL Walla Walla Spook som eies av Per Erik Haugom og som med Lars Åstrøm i sadelen scoret 214,5. Tor Erik Eggen med Whizforarevolution som eies av Ingjerd Haugen tok fjerde plass med 208,5.

Britta Spies guided Chics Special Nite til en sterk andre plass i SRHA Derby Limited Non Pro og en tredje plass i NRHA Scandinavian Derby Non Pro. Hennes scores var 211,5.

På Axvalla i helgen stilte 22 norske eqvipasjer til start i årets utgave av September Rundown og NRHA Scandinavia Derby og Futurity. De norske ryttere slide bra ifra seg og forsinte seg grov av premiebordet. Vi kan nevne bla:

Tor Erik Eggen som med Holly Final Spark gjorde et kjemperitt som fikk taket neste til å blåse av og som ble belønnet med 218 i scores av de tre dommerne. Ingen av de andre ryttere klarte å straffe den poengsummen og dermed kunne han titulere seg NRHA Scandinavian Open Derby Champion i den 3000 $ added money og Lawson trophy klassen. Han vant også en ny sadel i den klasse.Eqvipasjen vant også  den 2000$ added money NRHA Open Lawson Trophy med scores 217,5 dagen før.


Videre Lars Åström  i sadelen på Mr. Jerry Lee Surpriz, eid av NRHA Norway medlem Hans Hauer Raasok, tok første plassen i både NRHA Lim.Open og SRHA Open. Et supert ritt av Lars Åström som ble belønnet av dommerne med 142,5 i scores.


Også alle de andre norske ryttere presterte stor i vi kan nevne første plassen også til følgende ekvipasjer:

Anniken  Nystrøm Holt / Good Ole Sparky i SRHA Any Bi Any Age scores 69,5

Runa Ulimoen/ Trucero del Cielo i NRHA Ride& Slide Non Pro L2 scores 68

Britta Spies/ Chics Special Nite i NRHA Rookie L 1 scores 71

Per Erik Haugon/ PL Walla Walla Spook i NRHA Lim Non pro scores 141(2 dommere)

Runa Ulimoen/ Trucero del Cielo i NRHA Rookie L1 scores 69

FinnTerje Gundersen/ Soulas A Cinch I AQHA Reining Open Senior scores 70
NRHA Norway

NRHA European Affiliate

 

Vi er den norske underavdeling av NRHA USA.

Våre primare mål er å promotere reiningsporten og reininghesten i Norge. NRHA Norway arrangerer flere NRHA  godkjente stevner hvert år.

 

Kontakt oss

 

E-post: post@nrha.no

Telefon: (+47) 47 86 99 44

Bygdavegen 177- 5499 Åkra - Norway

© Copyright. All Rights Reserved.