per erik

Per Erik Haugom deltar i NRHA European Futurity

Medlemmer av NRHA Norway forsetter å nå flere milepæler og denne gangen er det Per Erik Haugom som står for bragden.9-14 april 2018 går NRHA European Futurity av stabelen nede i Cremona, Italia.

 

For første gang i NRHA’s European Futurity historien starter en norsk rytter i Non Pro klassen. Det er NRHA Norway medlem Per Erik Haugom som starter med sin nye hest PL Walla Walla Spook, en fireåring vallak trent av Gennaro Lendi.Per Erik kjøpte hesten i november 2017 under IRHA-NRHA Futurity hvor PL Walla Walla Spook starter i den Italienske NRHA Futurity for treåringer med Gennaro Lendi i sadelen.

 

Med scores 219 i første Go-runden og 215 i andre Go-runden gikk ekvipasjen hele veien fram til den Open finale i level 4. I finalen plasserte ekvipasjen seg på en 11’e plass i Open Level 4 med scores 214.Siden november i fjor har Per Erik reist flere ganger ned til Italia for å trene, bli kjent med sin nye hest og forberede seg til den dagen han entrer den store show arena i Fiere di Cremona.

 

Som en ledd i forberedelser til NRHA Europeiske Futurity reiser Per Erik til Italia i slutten av mars for å starte i det Regionale Mesterskapet TRHA Toscana Reining.Derifra går veien videre til Cremona og tirsdag den 10 april rir Per Erik 1Go runde i NRHA European Futurity 2018. Vi håper å kunne se han i finalen på fredag den 13 april.

 

Jeg og flere med meg vet at Per Erik har drømt om dette lenge. Stay to your dreams, sometimes dreams comes true!På vegne av NRHA Norway og hele den norske reiningfamilien, ønsker vi Per Erik masse lykke til!Du kan følge NRHA European Futurity og Per Erik

NRHA Norway

NRHA European Affiliate

 

Vi er den norske underavdeling av NRHA USA.

Våre primare mål er å promotere reiningsporten og reininghesten i Norge. NRHA Norway arrangerer flere NRHA  godkjente stevner hvert år.

Kontakt oss

 

E-post: post@nrha.no

Telefon: (+47) 47 86 99 44

Bygdavegen  177 - 5499 Åkra - Norway

© Copyright. All Rights Reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godta