nyehester

Julenissen kom tidlig i år!

 

Flere og flere topphester blir kjøp av NRHA Norways medlemmene, men det er ikke så ofte at en italiensk Futurity finalist havner i Norge, men det skjer nå!NRHA Norways medlem Per Erik Haugom bekrefter på sms at han er nå den nye eier av PL Walla Walla Spook.

 

PL Walla Walla Spook er en treårig vallak som er etter Hall of Fame- AQHA World Champion- NRHA Open Futurity Champion- NRHA Open Derby Champion- 3-Time FEI Open Reining Masters Champion- and $4Million Dollar Sire Smart Spook og ut av Walla Wanda Whiz (by NRHA Hall of Famer- #1 Reining Sire of All Time- and NRHA'S eneste $11Million Dollar Sire Topsail Whiz).I den Italiensk Futurity 3 years old Open Level 4 scoret hesten, med Gennaro Lendi i sadelen, 219 i First Go og 215 i Second Go og er dermed kvalifisert for finalen.

 Per Erik har reist ned til Cremona, Italia for å heia på sin nye hest i finalen og vi gleder oss også.Vi gleder oss til å se ekvipasjen på konkurransebanen i Norge under 2018 sesongen.NRHA Norway gratulerer Per Erik og ønsker han lykke til med sin nye reiner!

 

 

​Førjulstider er tid for shopping og det er nettopp det NRHA Norways medlem Britta Spies har gjort. Brittas gamle hest Rayo del Cielo, som vi har sett på konkurransebane de siste årene, er solgt til Danmark og hun har kjøpt seg ny hest fra USA.  Kjøpet er formidlet av Tor Erik Eggen og Brian Bell. Brittas nye vidunder heter Chics Special Nite, en 4 års gammel vallak som er etter Gunner Special Nite som er etter Gunner, og ut av This Chic Dun It som er etter Hollywood Dun It. Hesten kommer til Norge 21/22 november ogvi gleder oss til å se ekvipasjen på banen neste år.NRHA Norway gratulerer Britta med kjøpet og ønsker henne lykke til med sin nye reiner!​Som nevnt før er førjulstid en tid for shopping!!

 

 

 

 

NRHA Norways medlemmer forsetter å skaffe seg nye topp reininghester og i sesongen 2018 kommer det til å bli mange bra ekvipasjer på konkurransebanen. Lena Myrnes Flesjå fra Rogaland har fått sin nye øyesten hjem i disse dager. Spat Olena Gun heter den og er en niårig vallak som er etter NRHA 8 million dollars sire Gunner og ut av Steps Little Remedy som er etter Docs Remedy. Hesten er født i Texas, importert til Italia og nå til slutt er han kommet hjem til Lena. Det er Gobert Reining Horses som har formidlet salget.NRHA Norway ønsker Lena lykke til med sin nye reiner og vi gleder oss til å se paret på banen neste år.

NRHA Norway

NRHA European Affiliate

 

Vi er den norske underavdeling av NRHA USA.

Våre primare mål er å promotere reiningsporten og reininghesten i Norge. NRHA Norway arrangerer flere NRHA  godkjente stevner hvert år.

 

Kontakt oss

 

E-post: post@nrha.no

Telefon: (+47) 47 86 99 44

Bygdavegen 177- 5499 Åkra - Norway

© Copyright. All Rights Reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godta