champagne&rein

De norske reiners slå bra i fra seg under Champagne & Reins show på Tuse Creek Ranch i Danmark.


De presterte mange fine ritt med høy scores. Det er ingen tvil at norsk reiningsport blir bare bedre og bedre og satsingen av våre medlemmer  gir resultater. Jevnlig clinics med topp trenere og egen trening er med på å bidra til de gode prestasjoner som NRHA Norways medlemmmer  står for show etter show, ikke bare i Norge med også i Sverige og Danmark.


Bla alle gode prestasjoner kan vi nevne at Tor Erik Eggen med Chics Special Nite som eies av Britta Spies ble  NRHA Open Morrison Trophy Champion med en kjemperitt som dagens dommer premierte med 73,5 i scores, som også ble showets høyeste scores. Som om det ikke dette var nok ble Anniken Nystrøm Holt Reserve Champion i denne klassen med Good Ole Sparky, som eies av Bengt-Uno Mattsson og leases av Anniken.Hun scoret 72,5


I den andre Morrison klasse,NRHA Non Pro ble Hans Petter Særheim som reiste hjem med Champion tittelen, mens Brita Spies tok andre plassen og Reserve Champion tittelen.Hans Petter scores var 71, men Britta scoret 70,5.


Alle resultater fra Champagne & Reins finner du HERNRHA Norway

NRHA European Affiliate

 

Vi er den norske underavdeling av NRHA USA.

Våre primare mål er å promotere reiningsporten og reininghesten i Norge. NRHA Norway arrangerer flere NRHA  godkjente stevner hvert år.

Kontakt oss

 

E-post: post@nrha.no

Telefon: (+47) 47 86 99 44

Bygdavegen  177 - 5499 Åkra - Norway

© Copyright. All Rights Reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godta