affilates avtale

Viktig informasjon til NRHA Norway medlemmer før sesongstart.

 

I 2015 ble det inngått en muntlig avtale om samarbeide mellom de fire nordiske affiliates (NRHA.DK, SRHA, NRHA.Finland og NRHA Norway) og pga misforståelser under SRHAs Year End Awards i 2017, tok NRHA Norways styret initiativet til å formalisere denne avtale skriftlig.

 

NRHA Norway inviterte da alle de andre nordiske affiliates til å godkjenne og undertegne denne avtale dokumentet. Som informert før, medlemmer i de fire nordiske affiliates kan fortsatt starte i NRHA affiliates klassene i SRHA, NRHA.DK, NRHA.NO og NRHA.FI klasser - uten ytterligere medlemskap enn det man har i hjemlandet.Mens NRHA Norway, NRHA.DK og NRHA Finland har skrevet under hele avtalen, vil SRHA ikke skrive under på deler av denne avtalen.

 

SRHA er enige i det som står beskrevet ovenfor, men ikke når det gjelder avsnittet om YEA og LTE.I praksis betyr dette at penger tjent i SRHA ikke teller med hverken i Year End Awards eller LTE   i NRHA.NO, NRHA.DK og NRHA.FI.På samme måte som penger SRHAs medlemmer tjener i de andre nordiske land vil ikke telle i SRHAs YEA eller LTE i Sverige.Alle ryttere står selvfølgelig fritt om tegne medlemskap i SRHA om de vil være med i SRHAs YEA og LTE , men det er kun inntjente penger i SRHA klasser i Sverige som teller.

 

SRHA skriver videre, sitat; Vi ønsker å jobbe for andre måter å utvikle vårt samarbeide på, og det er viktig at alle affiliates deltar i denne diskusjonen.Vi er klare for nye ideer som vi alle kan være enige om.

NRHA Norway

NRHA European Affiliate

 

Vi er den norske underavdeling av NRHA USA.

Våre primare mål er å promotere reiningsporten og reininghesten i Norge. NRHA Norway arrangerer flere NRHA  godkjente stevner hvert år.

 

Kontakt oss

 

E-post: post@nrha.no

Telefon: (+47) 47 86 99 44

Bygdavegen 177- 5499 Åkra - Norway

© Copyright. All Rights Reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godta